Semarak Hadiah Raya Telah Dilancarkan

Posted by cariduitsite | 4:29 PTG




Kalau biasa, kita selalu dengar Internet Marketers luar negara menganjurkan Jv Giveaway. Tapi kali ini, Usahawan internet tempatan pula mengorak langkah. Rakan baik saya, Rammel Firdaus telah menganjurkan satu acara serupa tapi dalam acuan Malaysia iaitu Semarak Hadiah Raya Jv Giveaway.

Sekali imbas terdapat lebih kurang 20 produk digital dan yang menariknya, majoritinya adalah produk berbahasa Melayu. Saya sangkakan produk yang terdapat pada JV giveaway hanya produk berbahasa inggeris. Jangkaan saya meleset sama sekali. 99% adalah produk berbahasa Malaysia.

Semarak Hadiah Raya

Jika anda mencari ebook-ebook berbahasa melayu secara percuma, sinilah tempatnya. Anda tidak perlu mengeluarkan satu senpun untuk memuat turun produk(kecuali membership upgrade" dan OTO). Apa yang diperlukan untuk download kesemua produk adalah email anda sahaja.

Jangan lepaskan peluang kemasaan ini. Klik link berikut untuk ke laman Semarak Hadiah Raya dan Download Kesemua produk yang ditawarkan.

Semarak Hadiah Raya

Teknik SEO - Bagaimana Nak Tingkatkan Kedudukan Laman Web

Posted by cariduitsite | 10:58 PG




Menghabiskan masa yang begitu lama di internet dengan mengunakan pelbagai jenis teknik/kaedah/sistem/proses tetapi

website/blog kita masih tidak menerima trafik dari search engine merupakan keadaan yang amat menyakitkan. Apatah lagi sekiranya Website/blog kita tidak dijumpai di Search Engine Result Page. kalau kita masih tercari-cari jawapan kepada masalah ini, kita masih belum terlambat lagi; jawapannya terdapat dalam ebook secara terperinci.

Ebook 'Panduan SEO Google Cara Inspiration' merupakan sebuah ebook dalam bahasa Malaysia mengenai teknik bagaimana mendapat kedudukan yang terbaik di google.com. Panduan ini adalah merupakan teknik-teknik yang telah digunakan oleh penulisnya sendiri dalam memenangi beberapa pertandingan yang dianjurkan bagi mendapat kedudukan yang terbaik di search engine google.com. Dalam lain-lain perkataan, tulisan ini bukan merupakan teori yang belum dibuktikan keberkesanannya.Ia merupakan teknik yang telah dicuba dan didapati berhasil seperti yang dikehendaki.

Tidak keterlaluan saya katakan bahawa 'Panduan SEO Google cara inspiration' ini merupakan pengetahuan yang amat penting untuk diketahui oleh sesiapa sahaja yang ingin menempatkan laman web/blog perniagaan mereka mendapat kedudukan yang tinggi di search engine google. Kedudukan yang tinggi sahaja yang boleh menjadikan laman web/blog kita senang dijumpai oleh orang ramai. Susulan daripada itu ia akan meningkatkan kunjungan dan jualan kita.

Teknik Video Yang Terbukti Berhasil

Posted by cariduitsite | 11:19 PTG

Kali ini saya ingin bercerita tentang finomina pasaran internet di Malaysia. Sejak akhir-akhir ini pelbagai jenis bisnes online yang berkaitan dengan maklumat terdapat di dalam pasaran. Kalau nak jadi agen jualan atau affiliate produk tempatan tentu tidak jadi masalah. Sama ada produk tersebut dapat menghasilkan apa yang dijanjikan ataupun sebaliknya cuma diketahui oleh mereka yang membeli produk tersebut. Jarang perkara ini diumumkan. Mungkin juga pembeli yang berkaitan keberatan mendedahkan hasil yang dikecapi mereka atas sebab-sebab tersendiri.

Bagaimanapun saya tertarik dengan Pakej Video Lisahilmi ini. Saya telah membaca dairi Lisahilmi tentang suka duka pengalaman beliau sehingga berjaya ke tahap sekarang. Jadi saya berkesimpulan beliau mempunyai kesungguhan untuk melahirkan satu teknik yang diketahuinya untuk diikuti oleh mereka yang ingin mencari pendapatan melalui internet. Justeru itu Pakej Video beliau telah menampakkan bukti kepada mereka yang telah membelinya. Memang nampak berbaloi betul mereka yang telah membeli pakej ini dan mengikuti langkah demi langkah seperti yang disarankan tanpa jemu.

Saya rasa saya tak perlu nak ceritakan panjang lebar tentang Pakej Video ini. Pembaca boleh membaca sendiri beberapa petikan dibawah ini untuk difikirkan selanjutnya.

Kata Lisahilmi sendiri , "Walaupun usianya terlalu muda baru setahun jagung tetapi teknik yang diajar di dalam Pakej Video Youtube saya telah berjaya menghasilkan fenomena luar biasa.

Seorang surirumah telah berjaya menghasilkan pendapatan RM7000+ dalam masa 2 bulan.

Seorang remaja berusia 19 tahun pula telah berjaya menghasilkan pendapatan RM14,000+ dalam masa 2 bulan!!!!

Malah beratus-ratus pembeli Pakej ini juga telah berjaya menghasilkan pendapatan yang memberangsangkan melalui teknik yang diajar.

"Akhirnya berjaya juga saya buat komisen pertama Clickbank menggunakan teknik Pakej Video Youtube dalam tempoh 30 jam selepas mengupload video di Youtube. Dengan views lebih 4,000 saya berjaya mendapatkan sale pertama berjumlah $23.50. Walaupun sedikit tapi saya tahu teknik ini boleh membantu saya mendapat hasil yang lebih lumayan lagi." Kata seoarang remaja pemilik blog http://ideakreatif.com/.

Manakala Asmawati Abdul Manap, seorang surirumah sepenuh masa yang kini menjadikan internet sebagai satu sumber pendapatan dalam blognya http://asmawati.com/ pula berkata, "Setelah beberapa hari mengikut segala langkah yang diberikan, akhirnya saya dapat jualan pertama pada 2 Disember 2008 . Memang teruja dan terkejut. Setelah hampir 40 video saya upload, akhirnya saya mendapat sales pertama.

Setelah puas berYM dengan Kak Lisa, akhirnya hari ni ada berita gembira untuk dia.

Tapi… apa yang lebih mengejutkan terjadi. Bila saya check akaun ClickBank saya masa balik dari bercuti, saya telah berjaya mendapat 40 sales! Memang bertambah-tambahla excitednya saya. Alhamdulillah nampaknya video yang diupload dah “bekerja untuk saya” walaupun saya bercuti panjang. "

Hebat kan ? Kita bila lagi...........

Laporan Pemasaran Affiliate Zamri Nanyan

Posted by cariduitsite | 4:23 PTG



Sdr Zamri Nanyan,seorang Internet marketer yang sedang menempa nama di Malaysia; baru sahaja menyiapkan sebuah laporan 11-mukasurat yang menceritakan bagaimana beliau mendapat komisyen hampir RM10,000 dengan satu program affiliate pada hujung tahun lepas.

Hasil pendapatan affiliate ini juga merealisasikan pembelian sebuah kereta untuk ibu bapa beliau.

Saya harap anda teruja dengan kisah yang berlaku kepada Zamri Nanyan ini dan menimbulkan minat dan kesungguhan kita untuk terus bergerak dalam apa jua bidang yang kita usahakan sekarang.

Sdr boleh dapatkan laporan PERCUma tersebut dengan klik link di bawah ini:

======>> Laporan Pemasaran Affiliate

Dah Dengar Cerita Malang Penggiat Adsense Kehilangan RM4,800 dalam sekelip mata?

Posted by cariduitsite | 12:15 PTG





Sudahkan anda mendengar berita terkini tentang cerita malang seorang peminat dan penggiat Adsense kehilangan RM4,800 dalam sekelip mata?

Ya, ramai yang telah berjaya mengumpul wang ribuan ringgit setiap bulan hanya daripada program Internet. Ini adalah FAKTA yang tak di dapat di sangkal lagi. Adsense adalah program affiliate popular yang semakin mendapat tempat di hati ramai rakyat Malaysia yang bercita-cita menjana pendapatan melalui Internet.Namun begitu, ramai juga yang bermula untuk seketika, kemudian berputus asa dengan program Adsense. Ini kerana newbie ini GAGAL untuk mendapatkan apa yang di impikan sewaktu memulakan Adsense.

Saya sendiri telah membaca laporan yang bertajuk 'Konspirasi Adsense? Rahsia Kegagalan Newbie' setebal 23 mukasurat sahaja ini. Petikan daripada laporan yang saya pertutunkan ini cukup menggambarkan betapa keciwanya beliau dengan peristiwa malang itu;

"Saya tidak pernah memperolehi pendapatan walau sesen dari Google Adsense. Akaun saya telah dibatalkan sewaktu tinggal 10 hari sahaja untuk saya menerima pin untuk pengeluaran wang Adsense pertama. Kesemua usaha saya selama 6 bulan telah lebur bersama dengan sejumlah wang terkumpul di dalam akaun Adsense tersebut. Ini adalah kenangan cukup pahit bagi saya selepas berhempas pulas cuba menjadi seorang penggiat Adsense yang berjaya."

Justeru itu beliau tidak keberatan mendedahkan beberapa perkara yang perlu dijadikan panduan bagi sesiapa yang berminat dalam mencari pendapatan melalui Adsense. Perkara-perkara yang mesti dipatuhi setiap pemegang akaun Adsense untuk memastikan akaun mereka masih terus boleh digunakan dan penat lelah selama ini mendapat imbuhan yang sewajarnya.

Ayoh mari kita sama-sama mengambil pengajaran daripada pengalaman pahit beliau ini. Segera downloadkan laporan PERCUMA Konspirasi Adsense ini dengan klikkan pada tajuk artikel ini.

Lapuran Sistem Autoviral Secara PERCUMA

Posted by cariduitsite | 10:49 PG

Mungkin anda sudah tahu, seluruh dunia internet khususnya di Malaysia sudah gempar dengan sistem terbaru ciptaan Zamri Nanyan!

Adakah anda sudah mendapatkannya..? Kalau belum jangan bimbang, anda boleh dapatkannya secara percuma.

Memandangkan ada beberapa persoalan yang sering diterima berkaitan sistem ini, Razif Yusof dari AutoViralReport.com telah mengadakan temubual bersama Zamri Nanyan. Dengan pendedahan laporan ini pasti akan membuatkan anda lebih memahami apa yang dimaksudkan dengan "Sistem Pemasaran AutoViral ini.

Temubual ini telah dijadikan sebuah laporan yang cukup hebat dan eksklusif. Walaupun cuma 11 muka surat sahaja tetapi mengandungi beberapa persoalan penting yang perlu diketahui oleh mereka yang ingin memahami perniagaan secara online.

Antara kandungannya yang menarik ialah penjelasan tentang apakah yang dimaksudkan dengan 'autopilot', bagaimana sistem ini boleh membantu kita untuk berjaya dalam perniagaan internet (online) dan juga perbezaan sistem ini dibandingkan dengan sistem yang digunakan selama ini.

Malah, selain laporan temubual ini, Razif Yusof sendiri telah berkongsi tips bagaimana beliau menjalankan pemasaran email disertakan dengan bukti yang beliau berjaya menjual sehingga berjaya menjadi "Top Affiliate." Terbukti teknik menjual menerusi email adalah salah satu kepakaran beliau.

Anda boleh dapatkan di bawah ini:



Cerita IM

Posted by cariduitsite | 9:05 PG


Satu lapuran terbaharu mengenai kejayaan Internet Marketer di Malaysia yang terdiri daripada rakyat Malaysia. Banyak cerita-cerita menarik di dalamnya. Tetapi apa yang lebih penting ialah bagaimana pengalaman mereka sehingga dapat menjadi sebahagian daripada golongan yang berjaya di bidang ini.

Lapuran ini bernilai USD97 tetapi ia diberikan percuma pada masa ini. Pandangan saya lapuran ini amat berguna dijadikan sebagai bahan rujukan dan bacaan bukan sahaja kepada mereka yang ingin menceburi bidang ini bahkan juga sesuai untuk semua mereka yang berminat untuk mengenali orang-orang berjaya dalam bidang ini.

Betulke ni?

Posted by cariduitsite | 12:47 PTG

Saya ada terima email terbaharu daripada Zamri Nanyan. Dibawah ini saya perturunkan email tersebut untuk tatapan anda semua:-
Tinggal kurang 10 jam sahaja lagi sebelum ebook Pengurusan Kewangan ditarik balik dari jualan.
Jika anda masih 50-50, anda mesti buat keputusan sekarang. Di bawah ialah email yang saya hantar beberapa hari lepas

**********

Salam hormat Mohd Annuar Mohd Nordin,

Pada mulanya saya tidak endahkan sangat ebook Pengurusan Kewangan.
Tetapi bila Razif email kepada saya ebook ini untuk review, saya tak dapat simpan informasi ini.
Rasanya memang menjadi tanggungjawab saya untuk berkongsi bersama golongan bumiputra di dalam mailing list saya.
Secara amnya, Ebook Pengurusan Kewangan menerangkan teknik penggunaanOverdraft
dengan menjadikan ASB sebagai cagaran. Dan merangkumi cara perbelanjaan serta pembayaran hutang menggunakan wang Overdraft tersebut.
Sekali baca keterangan di atas, anda pun tahu ada elemen kontroversi di dalam ebook ini. Tetapi saya pasti cara yang dilakukan akan berhasil.Dan sebab itulah ada beberapa 'pihak' yang tidak senang dengan pendedahan ini dan mahukan ebook ini dihentikan jualannya.

Ini merupakan pendedahan unik dan malangnya Razif terpaksa memberhentikan jualan ebook
Pengurusan Kewangan ini pada 31 Mei 2009. Ada 3 hari sahaja lagi untuk anda bertindak.
Dan katanya Razif akan cuba sedaya upaya untuk 'melawan' hak untuk terus menjual ebook ini. Bergantung kepada keputusan seterusnya, anda mungkin tidak akan dapat membeli ebook ini lagi jika nasib tidak menyebelahi Razif. Ya, saya pun terpaksa tergesa-gesa untuk menghantar email ini kepada anda supaya anda tidak ketinggalan.

http://tinyurl.com/ptc6ko

ikhlas,

Zamri Nanyan

ps. benarkah ebook ini akan ditamatkan jualan pada 31 Mei? Saya tak dapat pastikan tetapi
yang pasti, anda akan ketinggalan sekiranya berita ini benar dan anda ingin membuat pembelian.

Nota saya: pada hari ini saya masih lagi boleh akses website tersebut. Mungkin ia masih lagi boleh dipasarkan. Justeru itu jangan ketinggalan, anda boleh dapatkannya segera.

Apakah yang anda tahu tentang Kuasa Forum?

Posted by cariduitsite | 11:55 PG




Forum adalah salah satu teknik pemasaran yang dipanggil sebagai "Pull Marketing"; anda tidak perlu mencari prospek, sebaliknya prospek sudah sedia ada. Di forum, ahli-ahlinya akan masuk secara kerap dalam tempoh jangka panjang. Mereka masuk dengan keinginan mereka sendiri tanpa dipaksa. Berbeza dengan anda terus menyuruh mereka masuk ke laman web atau blog anda.

Bermaksud, tugas anda hanya mempromosikan produk anda dengan betul di forum dan meyakinkan mereka sahaja selain anda menyumbang sesuatu yang bernilai di forum. Soal trafik (prospek) bukan lagi masalah! Mereka tidak teragak-agak untuk menjadi pelanggan anda jika anda melakukan dengan betul!

Selain itu forum biasanya mendapat kedudukan yang baik di senarai enjin carian seperti Google. Maka anda boleh menggunakan forum sebagai web perantara untuk mendapatkan trafik ke laman web atau blog anda melalui kedudukan yang baik tersebut di SERP. Dari aspek SEO, gunakan kelebihan forum untuk membina backlink (SEO) yang kuat untuk blog atau laman web anda.

Di dalam Panduan yang bakal anda dapatkan melalui laman web ini, anda akan ditunjukkan bagaimana melakukannya! Hanya beberapa asas sahaja yang mudah dilakukan.

Jika anda mempunyai kepakaran atau pengetahuan yang lebih di dalam sesuatu bidang, forum adalah satu alat yang amat berkuasa. Forum adalah alat yang lebih berkuasa daripada blog atau laman web. Di forum anda boleh membina kredibiliti dengan hanya berkongsi pengetahuan dan kepakaran anda. Selebihnya tanpa bersusah payah orang ramai akan yakin dan tidak teragak-agak untuk membeli produk anda.

Begitu banyak kelebihan forum untuk perniagaan anda. Itu pun jika anda tahu cara melakukannya dengan betul. Tak perlu cuba dan gagal kerana sebahagian besar daripada yang disenaraikan di atas anda akan pelajari melalui Panduan Kuasa Forum!

Modal kecil? Mudah? Banyak Untung?

Posted by cariduitsite | 1:07 PTG






Dah baca tentang program MYR10 dan DuitMudah saya sebutkan dalam tulisan saya sebelum ini? Jika dah baca, apakah yang terfikir dalam fikiran anda?

(1) modal kecil? cuma RM10..
(2) untung banyak? yer ker.....
(3) mudah dapat duit?

atau lain-lain pertanyaan? Itu terpulanglah kepada masing-masing. Kita sama tetapi bukan semuanya sama..

Kepada saya pertanyaan yang pertama sekali berkenaan dengan program ini ialah mudah ker saya mendapat untung? Berapa lama saya boleh menjalankan bisnes(?) atau program ini? Berapa lama pulak program ini boleh bertahan?

Jawapannya tak payahlah saya sebutkan di sini. Saya rasa saudara semua sudah tahu.....

Autoresponder Percuma Yang Berkesan..........

Posted by cariduitsite | 3:35 PTG

Dalam perniagaan melalui internet, salah satu strategi pemasaran ialah dengan menggunakan autoresponder. Pemasaran menggunakan autoresponder dianggap amat berkesan untuk mendapatkan pelanggan. Dengan menggunakan autoresponder anda boleh mendapatkan pelanggan yang bersedia untuk menerima maklumat selanjutnya melalui email. Malahan pengiriman email menggunakan autoresponder adalah satu etik perniagaan yang wajar dilaksanakan berbanding dengan pengiriman email kepada mereka yang tidak dikenali yang dianggap sebagai 'spam'.

Sebelum ini anda sukar untuk mendapatkan autoresponder untuk menguruskan kempen penjualan produk anda kecuali anda membeli atau menyewa autoresponder yang harganya agak mahal. Bagaimanapun akhir-akhir ini trend ini telah berubah. Anda sudah boleh mempunyai autoresponder untuk mengendalikan urusan email dengan pelanggan secara percuma.

Dengan sedikit kepakaran untuk membina laman web bagi mendapatkan nama dan alamat email pengunjung serta satu lagi laman web untuk dijadikan susulan bagi mengucapkan terima kasih kepada pelanggan, anda sudah boleh menggunakan autoresponder Warner yang boleh emuatkan sehingga 10 email susulan daripada anda.

Autorespnder Warner ini mempunyai arahan-arahan yang mudah diikuti. Anda boleh memaksimakan akaun autoresponder ini sehingga 5 akaun. Ia juga mempunyai Control Panel yang mudah dikendalikan. Autoresponder ini boleh digunakan dalam masa 24 jam selama 7 hari seminggu, terpulang kepada kesusaian masa anda.

Untuk tahu lebih lanjut kemudahan dan keistimewaan sistem autoresponder ini anda boleh terus klik pada gambar di bawah ini dan daftarkan diri anda sebagai pengguna secara percuma. Jika anda dapati sistem ini tidak sesuai dengan anda, anda boleh menutup akaun anda bila-bila masa yang anda mahu.



1header.jpg

RM10 SAHAJA........

Posted by cariduitsite | 11:50 PG

Kini anda boleh mendapatan income sampingan dari program myrm10 dengan bermodalkan hanya RM10 sahaja. Anda boleh dan insyallah akan mendapat pulangan sehingga RM244 ribu dengan usaha dan ketekunan promosi.

Benar ianya pelik tapi benar dengan 4 cara bonus yang disediakan.

1) Bonus Tajaan - Anda akan mendapat RM4.50 (tanpa had ini jika anda rajin menaja & 3 orang tajaan anda sudah balik modal & keuntungan)

2) Bonus Level - Jika semua downline anda mendapat tajaan, anda akan mendapat 50 sen sehingga RM244 ribu

3) Bonus Pool - Istimewa kepada ahli yang tidak menaja akan mendapat 10 sen dari upline anda yang aktif sehingga RM45 ribu

4) Bonus Withdrawal - Lima level kebawah downline anda membuat withdrawal, anda akan mendapat 20 sen (3905 orang jika membuat pengeluaran hanya sekali sebulan anda akan mendapat RM781. Jika downline membuat 2 kali pengeluaran anda mendapat RM1,562 maksimum 4 kali dalam sebulan). Anda boleh mengeluakan bonus minimum RM5 sekali seminggu.


Bagaimana menjadi ahli myrm10?


1) Mendaftar di http://vurl.bz/ninsaud/30101867


2) Setelah pendaftaran berjaya, admin akan memaparkan nombor ahli anda (4 digit) dan cara membuat pembayaran RM10 sahaja berserta email akan dihantar kepada anda. Pembayaran secara online atau melalui ATM ke akaun admin (EN Nazri).

3) SMS kepada admin seperti ini (utk aktif akaun - ID (4 digit, nama, bank-in ke Maybank pada masa & tarikh) jika pembayaran secara online sertakan nombor referance.

Tidak sampai 6 jam akaun anda akan diaktifkan (admin akan email kepada anda) dan anda sudah bersedia menjalankan business ini. Sungguh mudah & pantas.

Jangan lepaskan peluang ini. Segera daftar di http://vurl.bz/ninsaud/30101867 atau klik banner di bawah.


ebulksms

Duit Mudah

Posted by cariduitsite | 11:32 PG


Adakah anda masih gagal membina pendapatan secara online? Ingin memulakan perniagaan online dengan cara mudah?

DuitMudah.com memberi peluang untuk anda menjalankan perniagaan permulaan dengan kos yang rendah dan Keuntungan 100% milik anda.
Program DuitMudah.com ini adalah yang paling MURAH, hanya RM10 sahaja anda boleh menjalankan perniagaan di internet. Anda tak perlu memikirkan tentang web, hosting, nama domain, produk dan sebagainya. Ini semua telah disediakan dalam program ini dan ditanggung pihak admin. Produk yang disediakan dalam bentuk ebook dan perisian adalah amat berguna untuk anda dan pengguna lain yang ingin memulakan perniagaan di internet.

Anda hanya perlu membuat PROMOSI iaitu mencari pelanggan untuk perniagaan ini. Anda mesti lakukan promosi kerana setiap perniagaan yang berjaya perlukan pelanggan. Disinilah USAHA anda yang menentukan kajayaan anda. Tambahan lagi, DuitMudah.com menyediakan ribuan prospek untuk anda. Mudah bukan?

Keistimewaannya, Komisyen 100% milik anda dan dibayar terus ke akaun bank anda. Setiap pelanggan yang anda cari akan membuat bayaran terus kepada anda.
Klik pada Sistem untuk lihat bagaimana program ini berjalan.
Ini adalah satu asas perniagaan online anda. Sedikit usaha anda boleh memberi pendapatan kepada anda. Ini bukan satu program yang memberi pendapatan lumayan tetapi tidak mustahil dengan modal RM10 ini boleh menjana hingga RM1,000 atau RM5,000.
(Jika anda mampu menarik 100 orang, maka pendapatan anda adalah RM1,000)

Untuk maklumat lanjut anda boleh klik gambar di atas.

Related Posts with Thumbnails
Share |