7 Software PERCUMA

Posted by cariduitsite | 6:07 PTG


Share |


Mungkin anda salah seorang daripada mereka yang telah hampir putus asa dengan pelbagai teknik untuk meningkatkan trafik dan jualan produk di internet anda oleh kebanyakan otai IM yang anda rasakan boleh membantu. Namun hakikatnya, hanya sebahagian kecil sahaja teknik tersebut benar-benar berkesan dan anda pasti letih dan hampir putus asa sekiranya melakukan teknik tersebut berulang-ulang.

Mungkin teknik yang diajar oleh kebanyakan Otai IM kini sudah lapuk dan sukar untuk diguna pakai lagi, disebabkan meningkatnya persaingan IM-IM yang baru yang tumbuh bagai cendawan. Dan informasi hanya memadatkan storage PC anda yang dah terlalu overloaded dengan pelbagai produk digital.

Jangan berputus asa sila saudara ke laman web 7 Software Percuma untuk download secepat mungkin 7 software tersebut bagi kegunaan anda. Bukan senang nak dapat software percuma ini. Bertindak segera sebelum tawaran ini ditarik balik !

Saya rasa saya tak perlu ceritakan kegunaan setiap satu software yang berkaitan kerana ia ada disebutkan satu persatu dalam laman web berkenaan. Sila klik link di atas atau gambar di bawah untuk segera download software tersebut.












Cari Duit dan Menipu

Posted by cariduitsite | 12:17 PTG

Share |

Hari ini saya baru sahaja lepas membaca surat khabar Kosmo. Yang menarik perhatian saya ialah banyak sangat cerita mengenai penipuan yang dibuat untuk mendapatkan wang. Ini menggerakkan saya untuk menulis dan mengemaskinikan blog yang sudah lama tak dikemaskan ini.

Soal penipuan untuk mendapatkan duit ini bukan perkara baharu. Tetapi akhir-akhir ini kita seringkali disogokkan dengan cerita-cerita penipuan yang dirancang sesuai dengan kecanggihan teknologi semasa.

Begitulah nampaknya yang berlaku kepada ahli perniagaan yang kerugian sebanyak RM960,000. Dalam kes ini warga Afrika berjaya menggodam email syarikat perniagaan dan menghantar akaun bank mereka yang palsu kepada pelanggan dengan menggunakan email syarikat. 

Dalam halaman berikutnya pula dua pelabur hampir kerugian jutaan ringgit kerana hampir termakan pujuk rayu lelaki Arab untuk mendapat keuntungan jutaan ringgit melabur dalam syarikatnya.

Dihalaman 12 pula ada lagi cerita tentang 17 dakwa ditipu pelaburan ternak lintah. Dalam kes ini dianggarkan ia melibatkan wang pelaburan melebihi puluhan ribu ringgit.

Kesimpulan dari berita-berita yang terkini ini menunjukkan semakin canggih teknologi kita pada masa kini, semakin banyak pula teknik-teknik penipuan yang mungkin difikirkan dan diusahakan oleh mereka yang mencari kesempatan melalui cara ini.  Bagi kita pula untuk mengelakkan perkara ini supaya tidak berlaku kepada kita sendiri ataupun kaum keluarga kita, ilmu pengetahuan mengenai soal-soal begini haruslah dipertingkatkan dan dalam masa yang sama kita juga perlu mengambil langkah berhati-hati.

Blogwalking Software

Posted by cariduitsite | 11:32 PG

 Share |


Kelebihan menggunakan blogwalking software nie adalah:
  1. Menjimatkan masa…
  2. Tidak melawat blog yang sama dalam masa yang terdekat…
  3. Meningkatkan traffik dengan lebih sistematik…
  4. Boleh membaca dan menkomen post mereka…
  5. Menjimatkan masa anda…
Untuk melancarkan software ini klik sini

Video Panduan Lelong

Posted by cariduitsite | 12:42 PTG



Video Panduan Lelong

Saya baru sahaja selesai melihat video panduan paling hebat mengenai cara untuk menjana wang besar di portal Lelong.com.my! Video panduan ini memberikan pelbagai maklumat yang akan membantu anda untuk menguasai portal Lelong.com.my dengan mudah dan pantas!

Buat pengetahuan anda, portal Lelong.com.my merupakan portal jualan yang paling hebat di Malaysia. Belum ada lagi portal jualan lain yang boleh menandingi kehebatan portal ini dari segi keahlian dan jumlah pengunjung.

Jika portal Lelong merupakan sebuah bandar, maka ia akan menjadi di antara bandar yang terbesar di Malaysia!

Sudah ramai penjual yang pada mulanya menjual secara kecil-kecilan di situ tetapi kini sudah mampu mengembangkan jualan mereka sehingga ke pasaran luar negara.

Pada masa ini Video Panduan Lelong memang sedang hangat diperkatakan. Jika anda terlewat mendapatkannya, maka orang lain yang akan berpeluang membuat wang besar di Lelong berbanding anda.

Oleh itu, dapatkan video panduan tersebut agar anda juga boleh mengambil peluang dari RM10 juta yang dibelanjakan di portal Lelong pada setiap bulan.

Sila klik pada gambar di atas  untuk maklumat lanjut mengenai Video Panduan Lelong ini.

Buat Duit Dengan Ebook Percuma

Posted by cariduitsite | 12:47 PTG





Kali ini saya nak menceritakan serba sedikit mengenai sebuah Ebook PERCUMA yang berjudul Trik Internet Marketer setebal 30 halaman yang ditulis oleh Mohamad AlFairuz a.k.a alfairuz.

Tujuan buku ini ditulis ialah untuk membantu kita memperbaiki lagi teknik pemasaran yang kita gunakan ketika ini dengan mendedahkan trik – trik rahsia para usahawan yang telah berjaya. Trik atau taktik-taktik ini digunakan oleh para usahawan untuk mendapatkan jualan. Justeru itu jika anda terlibat dalam bidang perniagaan sama ada online ataupun offline, ebook ini amat sesuai sekali untuk mempelbagaikan teknik pemasaran yang anda lakukan pada masa ini.
Antara teknik-teknik atau taktik-taktik tersebut ialah seperti berikut:-

(1)  Taktik Kejutan
(2)  Taktik Takut
(3)  Taktik Tanpa Harga
(4)  Taktik Testimonial
(5)  Taktik 'WIIFM'
(6)  Taktik 'Countdown'
(7)  Taktik Review
(8)  Tunjukkan Apa Yang Anda Dapat
(9)  Jadi Pro
(10) Shh....Ini Rahsia dan banyak lagi

Sungguhpun ebook ini memperkatakan soal pemasaran produk tu tetapi sebahagian besar daripada taktik atau teknik yang digunakan tersebut boleh juga digunakan untuk memasarkan blog kita. Blog juga bukankah merupakan satu produk? Jadi anggap sahajalah taktik-taktik tersebut boleh digunakan untuk memasarkan blog ataupun sekurang-kurangnya ia boleh digunakan untuk memperbaiki penulisan dan gaya bahasa kandungan blog kita.

Jika anda berminat untuk meraih pendapatan tambahan, anda boleh sebarkan ebook ini  kepada rakan-rakan atau kenalan anda. Lagi ramai anda edarkan peluang untuk mendapat pendapatan tambahan anda semakin cerah. Untuk maklumat lanjut anda boleh terus klik  Trik Internet Marketer (IM) atau gambar di atas.



Share |

Memang terdapat pelbagai cara mencari duit. Ada yang senang dan ada yang susah. Semakin canggih teknologi masa kini, semakin bertambah pula peluang terbuka kepada golongan mereka yang ingin menambah pendapatan  sama ada online atau pun offline.

Berita terkini yang baharu saya temui ialah ada Internet Marketer yang boleh mendapat duit melalui Facebook iaitu medium sosial yang sangat popular ketika ini. Terdapat dua buah ebuku yang baharu diterbitkan mengenai perkara ini dalam Bahasa Malaysia.

Ebook yang pertama berjudul 'Kuasa Viral Facebook' bernilai RM83 sahaja. Ebook ini akan mengajar anda bagaimana untuk membina applikasi Facebook bagi tujuan promosi untuk mendapatkan trafik. Ianya penuh dengan gambar rajah dan merupakan panduan yang menunjukkan cara membina applikasi asas Facebook langkah demi langkah. Ebook ini  mendedahkan program  yang berupaya memberikan pendapatan pasif. Ia mudah difahami oleh semua peringkat pemahaman. Kesemuanya 47 mukasurat!!

Bab 1 - Kehebatan Viral Facebook
Bab 2 - Setup Facebook Apps
Bab 3 - Facebook Apps Tips
Bab 4 - Buat Duit Goyang Kaki

Ebook yang kedua pula ialah berkenaan dengan cara untuk membina applikasi di Facebook. Di dalam ebook ini anda akan belajar bagaimana untuk membina pelbagai applikasi jenis hadiah. Anda boleh mereka bermacam-macam hadiah untuk rakan-rakan anda sambil buat duit. Applikasi berbentuk gift / hadiah sangat popular di Facebook. Ramai  ahli Facebook yang sukakan applikasi berbentuk hadiah kerana mereka semua gemar memberi hadiah pada teman masing-masing. Ada bermacam-macam hadiah yang boleh direka untuk applikasi Facebook. Ada yang memberi GAJAH pada teman Facebook mereka!!

Buku-buku ini mungkin sesuai untuk mereka yang terlibat dengan Facebook dan ingin untuk mendapatkan duit tambahan. Melihat kepada perkembangan Facebook dikalangan rakyat Malaysia kini, saya rasa pasarannya agak besar dan peluangnya juga memang membanggakan. Untuk yang berminat untuk mendapatkan maklumat lanjut boleh klik tajuk artikel ini atau pun banner yang terdapat di sini.

Hadiah Laptop Acer Aspire One

Posted by cariduitsite | 5:51 PTG

Kali ini saya nak hebahkan satu peluang istimewa kepada pembaca-pembaca yang berminat nak dapatkan hadiah percuma Laptop Acer Aspire One. Hadiah percuma ini adalah untuk mereka yang terpilih sahaja. Ada dua buah laptop yang akan dimenangi sekiranya blog anda merupakan blog yang terpilih atau anda merupakan pengomen terbanyak. 


Maklumat terperinci mengenai pertandingan dan syarat-syarat ini boleh anda lihat dalam blog berkaitan atau pun klik saja tajuk artikel ini.

Related Posts with Thumbnails
Share |