Semarak Hadiah Raya Telah Dilancarkan

Posted by cariduitsite | 4:29 PTG
Kalau biasa, kita selalu dengar Internet Marketers luar negara menganjurkan Jv Giveaway. Tapi kali ini, Usahawan internet tempatan pula mengorak langkah. Rakan baik saya, Rammel Firdaus telah menganjurkan satu acara serupa tapi dalam acuan Malaysia iaitu Semarak Hadiah Raya Jv Giveaway.

Sekali imbas terdapat lebih kurang 20 produk digital dan yang menariknya, majoritinya adalah produk berbahasa Melayu. Saya sangkakan produk yang terdapat pada JV giveaway hanya produk berbahasa inggeris. Jangkaan saya meleset sama sekali. 99% adalah produk berbahasa Malaysia.

Semarak Hadiah Raya

Jika anda mencari ebook-ebook berbahasa melayu secara percuma, sinilah tempatnya. Anda tidak perlu mengeluarkan satu senpun untuk memuat turun produk(kecuali membership upgrade" dan OTO). Apa yang diperlukan untuk download kesemua produk adalah email anda sahaja.

Jangan lepaskan peluang kemasaan ini. Klik link berikut untuk ke laman Semarak Hadiah Raya dan Download Kesemua produk yang ditawarkan.

Semarak Hadiah Raya

Teknik SEO - Bagaimana Nak Tingkatkan Kedudukan Laman Web

Posted by cariduitsite | 10:58 PG
Menghabiskan masa yang begitu lama di internet dengan mengunakan pelbagai jenis teknik/kaedah/sistem/proses tetapi

website/blog kita masih tidak menerima trafik dari search engine merupakan keadaan yang amat menyakitkan. Apatah lagi sekiranya Website/blog kita tidak dijumpai di Search Engine Result Page. kalau kita masih tercari-cari jawapan kepada masalah ini, kita masih belum terlambat lagi; jawapannya terdapat dalam ebook secara terperinci.

Ebook 'Panduan SEO Google Cara Inspiration' merupakan sebuah ebook dalam bahasa Malaysia mengenai teknik bagaimana mendapat kedudukan yang terbaik di google.com. Panduan ini adalah merupakan teknik-teknik yang telah digunakan oleh penulisnya sendiri dalam memenangi beberapa pertandingan yang dianjurkan bagi mendapat kedudukan yang terbaik di search engine google.com. Dalam lain-lain perkataan, tulisan ini bukan merupakan teori yang belum dibuktikan keberkesanannya.Ia merupakan teknik yang telah dicuba dan didapati berhasil seperti yang dikehendaki.

Tidak keterlaluan saya katakan bahawa 'Panduan SEO Google cara inspiration' ini merupakan pengetahuan yang amat penting untuk diketahui oleh sesiapa sahaja yang ingin menempatkan laman web/blog perniagaan mereka mendapat kedudukan yang tinggi di search engine google. Kedudukan yang tinggi sahaja yang boleh menjadikan laman web/blog kita senang dijumpai oleh orang ramai. Susulan daripada itu ia akan meningkatkan kunjungan dan jualan kita.

Teknik Video Yang Terbukti Berhasil

Posted by cariduitsite | 11:19 PTG

Kali ini saya ingin bercerita tentang finomina pasaran internet di Malaysia. Sejak akhir-akhir ini pelbagai jenis bisnes online yang berkaitan dengan maklumat terdapat di dalam pasaran. Kalau nak jadi agen jualan atau affiliate produk tempatan tentu tidak jadi masalah. Sama ada produk tersebut dapat menghasilkan apa yang dijanjikan ataupun sebaliknya cuma diketahui oleh mereka yang membeli produk tersebut. Jarang perkara ini diumumkan. Mungkin juga pembeli yang berkaitan keberatan mendedahkan hasil yang dikecapi mereka atas sebab-sebab tersendiri.

Bagaimanapun saya tertarik dengan Pakej Video Lisahilmi ini. Saya telah membaca dairi Lisahilmi tentang suka duka pengalaman beliau sehingga berjaya ke tahap sekarang. Jadi saya berkesimpulan beliau mempunyai kesungguhan untuk melahirkan satu teknik yang diketahuinya untuk diikuti oleh mereka yang ingin mencari pendapatan melalui internet. Justeru itu Pakej Video beliau telah menampakkan bukti kepada mereka yang telah membelinya. Memang nampak berbaloi betul mereka yang telah membeli pakej ini dan mengikuti langkah demi langkah seperti yang disarankan tanpa jemu.

Saya rasa saya tak perlu nak ceritakan panjang lebar tentang Pakej Video ini. Pembaca boleh membaca sendiri beberapa petikan dibawah ini untuk difikirkan selanjutnya.

Kata Lisahilmi sendiri , "Walaupun usianya terlalu muda baru setahun jagung tetapi teknik yang diajar di dalam Pakej Video Youtube saya telah berjaya menghasilkan fenomena luar biasa.

Seorang surirumah telah berjaya menghasilkan pendapatan RM7000+ dalam masa 2 bulan.

Seorang remaja berusia 19 tahun pula telah berjaya menghasilkan pendapatan RM14,000+ dalam masa 2 bulan!!!!

Malah beratus-ratus pembeli Pakej ini juga telah berjaya menghasilkan pendapatan yang memberangsangkan melalui teknik yang diajar.

"Akhirnya berjaya juga saya buat komisen pertama Clickbank menggunakan teknik Pakej Video Youtube dalam tempoh 30 jam selepas mengupload video di Youtube. Dengan views lebih 4,000 saya berjaya mendapatkan sale pertama berjumlah $23.50. Walaupun sedikit tapi saya tahu teknik ini boleh membantu saya mendapat hasil yang lebih lumayan lagi." Kata seoarang remaja pemilik blog http://ideakreatif.com/.

Manakala Asmawati Abdul Manap, seorang surirumah sepenuh masa yang kini menjadikan internet sebagai satu sumber pendapatan dalam blognya http://asmawati.com/ pula berkata, "Setelah beberapa hari mengikut segala langkah yang diberikan, akhirnya saya dapat jualan pertama pada 2 Disember 2008 . Memang teruja dan terkejut. Setelah hampir 40 video saya upload, akhirnya saya mendapat sales pertama.

Setelah puas berYM dengan Kak Lisa, akhirnya hari ni ada berita gembira untuk dia.

Tapi… apa yang lebih mengejutkan terjadi. Bila saya check akaun ClickBank saya masa balik dari bercuti, saya telah berjaya mendapat 40 sales! Memang bertambah-tambahla excitednya saya. Alhamdulillah nampaknya video yang diupload dah “bekerja untuk saya” walaupun saya bercuti panjang. "

Hebat kan ? Kita bila lagi...........

Related Posts with Thumbnails
Share |