Dah Dengar Cerita Malang Penggiat Adsense Kehilangan RM4,800 dalam sekelip mata?

Posted by cariduitsite | 12:15 PTG

Sudahkan anda mendengar berita terkini tentang cerita malang seorang peminat dan penggiat Adsense kehilangan RM4,800 dalam sekelip mata?

Ya, ramai yang telah berjaya mengumpul wang ribuan ringgit setiap bulan hanya daripada program Internet. Ini adalah FAKTA yang tak di dapat di sangkal lagi. Adsense adalah program affiliate popular yang semakin mendapat tempat di hati ramai rakyat Malaysia yang bercita-cita menjana pendapatan melalui Internet.Namun begitu, ramai juga yang bermula untuk seketika, kemudian berputus asa dengan program Adsense. Ini kerana newbie ini GAGAL untuk mendapatkan apa yang di impikan sewaktu memulakan Adsense.

Saya sendiri telah membaca laporan yang bertajuk 'Konspirasi Adsense? Rahsia Kegagalan Newbie' setebal 23 mukasurat sahaja ini. Petikan daripada laporan yang saya pertutunkan ini cukup menggambarkan betapa keciwanya beliau dengan peristiwa malang itu;

"Saya tidak pernah memperolehi pendapatan walau sesen dari Google Adsense. Akaun saya telah dibatalkan sewaktu tinggal 10 hari sahaja untuk saya menerima pin untuk pengeluaran wang Adsense pertama. Kesemua usaha saya selama 6 bulan telah lebur bersama dengan sejumlah wang terkumpul di dalam akaun Adsense tersebut. Ini adalah kenangan cukup pahit bagi saya selepas berhempas pulas cuba menjadi seorang penggiat Adsense yang berjaya."

Justeru itu beliau tidak keberatan mendedahkan beberapa perkara yang perlu dijadikan panduan bagi sesiapa yang berminat dalam mencari pendapatan melalui Adsense. Perkara-perkara yang mesti dipatuhi setiap pemegang akaun Adsense untuk memastikan akaun mereka masih terus boleh digunakan dan penat lelah selama ini mendapat imbuhan yang sewajarnya.

Ayoh mari kita sama-sama mengambil pengajaran daripada pengalaman pahit beliau ini. Segera downloadkan laporan PERCUMA Konspirasi Adsense ini dengan klikkan pada tajuk artikel ini.

Lapuran Sistem Autoviral Secara PERCUMA

Posted by cariduitsite | 10:49 PG

Mungkin anda sudah tahu, seluruh dunia internet khususnya di Malaysia sudah gempar dengan sistem terbaru ciptaan Zamri Nanyan!

Adakah anda sudah mendapatkannya..? Kalau belum jangan bimbang, anda boleh dapatkannya secara percuma.

Memandangkan ada beberapa persoalan yang sering diterima berkaitan sistem ini, Razif Yusof dari AutoViralReport.com telah mengadakan temubual bersama Zamri Nanyan. Dengan pendedahan laporan ini pasti akan membuatkan anda lebih memahami apa yang dimaksudkan dengan "Sistem Pemasaran AutoViral ini.

Temubual ini telah dijadikan sebuah laporan yang cukup hebat dan eksklusif. Walaupun cuma 11 muka surat sahaja tetapi mengandungi beberapa persoalan penting yang perlu diketahui oleh mereka yang ingin memahami perniagaan secara online.

Antara kandungannya yang menarik ialah penjelasan tentang apakah yang dimaksudkan dengan 'autopilot', bagaimana sistem ini boleh membantu kita untuk berjaya dalam perniagaan internet (online) dan juga perbezaan sistem ini dibandingkan dengan sistem yang digunakan selama ini.

Malah, selain laporan temubual ini, Razif Yusof sendiri telah berkongsi tips bagaimana beliau menjalankan pemasaran email disertakan dengan bukti yang beliau berjaya menjual sehingga berjaya menjadi "Top Affiliate." Terbukti teknik menjual menerusi email adalah salah satu kepakaran beliau.

Anda boleh dapatkan di bawah ini:Related Posts with Thumbnails
Share |