Autoresponder Percuma Yang Berkesan..........

Posted by cariduitsite | 3:35 PTG

Dalam perniagaan melalui internet, salah satu strategi pemasaran ialah dengan menggunakan autoresponder. Pemasaran menggunakan autoresponder dianggap amat berkesan untuk mendapatkan pelanggan. Dengan menggunakan autoresponder anda boleh mendapatkan pelanggan yang bersedia untuk menerima maklumat selanjutnya melalui email. Malahan pengiriman email menggunakan autoresponder adalah satu etik perniagaan yang wajar dilaksanakan berbanding dengan pengiriman email kepada mereka yang tidak dikenali yang dianggap sebagai 'spam'.

Sebelum ini anda sukar untuk mendapatkan autoresponder untuk menguruskan kempen penjualan produk anda kecuali anda membeli atau menyewa autoresponder yang harganya agak mahal. Bagaimanapun akhir-akhir ini trend ini telah berubah. Anda sudah boleh mempunyai autoresponder untuk mengendalikan urusan email dengan pelanggan secara percuma.

Dengan sedikit kepakaran untuk membina laman web bagi mendapatkan nama dan alamat email pengunjung serta satu lagi laman web untuk dijadikan susulan bagi mengucapkan terima kasih kepada pelanggan, anda sudah boleh menggunakan autoresponder Warner yang boleh emuatkan sehingga 10 email susulan daripada anda.

Autorespnder Warner ini mempunyai arahan-arahan yang mudah diikuti. Anda boleh memaksimakan akaun autoresponder ini sehingga 5 akaun. Ia juga mempunyai Control Panel yang mudah dikendalikan. Autoresponder ini boleh digunakan dalam masa 24 jam selama 7 hari seminggu, terpulang kepada kesusaian masa anda.

Untuk tahu lebih lanjut kemudahan dan keistimewaan sistem autoresponder ini anda boleh terus klik pada gambar di bawah ini dan daftarkan diri anda sebagai pengguna secara percuma. Jika anda dapati sistem ini tidak sesuai dengan anda, anda boleh menutup akaun anda bila-bila masa yang anda mahu.1header.jpg

RM10 SAHAJA........

Posted by cariduitsite | 11:50 PG

Kini anda boleh mendapatan income sampingan dari program myrm10 dengan bermodalkan hanya RM10 sahaja. Anda boleh dan insyallah akan mendapat pulangan sehingga RM244 ribu dengan usaha dan ketekunan promosi.

Benar ianya pelik tapi benar dengan 4 cara bonus yang disediakan.

1) Bonus Tajaan - Anda akan mendapat RM4.50 (tanpa had ini jika anda rajin menaja & 3 orang tajaan anda sudah balik modal & keuntungan)

2) Bonus Level - Jika semua downline anda mendapat tajaan, anda akan mendapat 50 sen sehingga RM244 ribu

3) Bonus Pool - Istimewa kepada ahli yang tidak menaja akan mendapat 10 sen dari upline anda yang aktif sehingga RM45 ribu

4) Bonus Withdrawal - Lima level kebawah downline anda membuat withdrawal, anda akan mendapat 20 sen (3905 orang jika membuat pengeluaran hanya sekali sebulan anda akan mendapat RM781. Jika downline membuat 2 kali pengeluaran anda mendapat RM1,562 maksimum 4 kali dalam sebulan). Anda boleh mengeluakan bonus minimum RM5 sekali seminggu.


Bagaimana menjadi ahli myrm10?


1) Mendaftar di http://vurl.bz/ninsaud/30101867


2) Setelah pendaftaran berjaya, admin akan memaparkan nombor ahli anda (4 digit) dan cara membuat pembayaran RM10 sahaja berserta email akan dihantar kepada anda. Pembayaran secara online atau melalui ATM ke akaun admin (EN Nazri).

3) SMS kepada admin seperti ini (utk aktif akaun - ID (4 digit, nama, bank-in ke Maybank pada masa & tarikh) jika pembayaran secara online sertakan nombor referance.

Tidak sampai 6 jam akaun anda akan diaktifkan (admin akan email kepada anda) dan anda sudah bersedia menjalankan business ini. Sungguh mudah & pantas.

Jangan lepaskan peluang ini. Segera daftar di http://vurl.bz/ninsaud/30101867 atau klik banner di bawah.


ebulksms

Duit Mudah

Posted by cariduitsite | 11:32 PG


Adakah anda masih gagal membina pendapatan secara online? Ingin memulakan perniagaan online dengan cara mudah?

DuitMudah.com memberi peluang untuk anda menjalankan perniagaan permulaan dengan kos yang rendah dan Keuntungan 100% milik anda.
Program DuitMudah.com ini adalah yang paling MURAH, hanya RM10 sahaja anda boleh menjalankan perniagaan di internet. Anda tak perlu memikirkan tentang web, hosting, nama domain, produk dan sebagainya. Ini semua telah disediakan dalam program ini dan ditanggung pihak admin. Produk yang disediakan dalam bentuk ebook dan perisian adalah amat berguna untuk anda dan pengguna lain yang ingin memulakan perniagaan di internet.

Anda hanya perlu membuat PROMOSI iaitu mencari pelanggan untuk perniagaan ini. Anda mesti lakukan promosi kerana setiap perniagaan yang berjaya perlukan pelanggan. Disinilah USAHA anda yang menentukan kajayaan anda. Tambahan lagi, DuitMudah.com menyediakan ribuan prospek untuk anda. Mudah bukan?

Keistimewaannya, Komisyen 100% milik anda dan dibayar terus ke akaun bank anda. Setiap pelanggan yang anda cari akan membuat bayaran terus kepada anda.
Klik pada Sistem untuk lihat bagaimana program ini berjalan.
Ini adalah satu asas perniagaan online anda. Sedikit usaha anda boleh memberi pendapatan kepada anda. Ini bukan satu program yang memberi pendapatan lumayan tetapi tidak mustahil dengan modal RM10 ini boleh menjana hingga RM1,000 atau RM5,000.
(Jika anda mampu menarik 100 orang, maka pendapatan anda adalah RM1,000)

Untuk maklumat lanjut anda boleh klik gambar di atas.

Related Posts with Thumbnails
Share |